VERZENDEN & RETOURNEREN

Verzenden

Wij doen zorgvuldig ons best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden.
Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€6,95 voor bestellingen binnen Nederland onder de €75,-.

Gratis voor bestellingen binnen Nederland vanaf € 75,- .

€10,50 voor bestellingen naar België.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag (ook zaterdag) tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. U ontvangt na uw bestelling van ons een Track & Trace e-mail. Hiermee kunt u uw pakket volgen.

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Uitzondering hierop zijn de speciaal door u gepersonaliseerde bestelde producten.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele betaalde verzendkosten gecrediteerd. U dient altijd zelf zorg te dragen voor het retourneren van uw order. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wiewilditnuniet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wilt u uw order gedeeltelijk of geheel retourneren? Dat is geen probleem. Neem dan contact op met ons via info@wiewilditnuniet.nl

Retourzendingen zonder ordernummer kunnen wij helaas niet verwerken. Vermeld altijd het ordernummer op of in de doos. Retourkosten zijn voor de kopende partij en worden niet door ons vergoed, tenzij anders overeengestemd.

Product ruilen?

Wilt u een of meerdere producten omruilen? ruilen staat los van retouren u dient de nieuwe bestelling te plaatsen via de website www.wiewilditnuniet.nl

Heeft u een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Dan proberen we de bestelling indien mogelijk nog te wijzigen.